Tannbleking

Hvordan bleker du tennene dine?

Når du skal bleke tenner er det viktig at tennene er friske, fri for hull og sprekker og at tannkjøttet ditt er friskt og fint. Har du vært hos tannlegen de siste 6 måneder og fått utført nødvendig behandlinger, holder som regel det. I tillegg er det viktig at tannlegen vurderer hvilke tenner og deler av tennene som kan blekes.

Vi tar avtrykk av over- og underkjeven din, og fremstiller to stk. blekeskinner i plast hos tanntekniker, som passer deg perfekt. Dersom du behandler skinnene dine pent, har du dem i mange år.

Deretter prøver du skinnene på klinikken hos oss, slik at vi forsikrer oss om at de passer, og demonstrerer blekemetoden for deg. Du får med deg skinnene hjem, sammen med blekegele og spesialtilpasset tannkrem, og bleker videre hjemme etter vår veiledning. Dersom du lurer på noe underveis, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss.

Det finnes mange måter og bleke tennene på. Undersøkelser viser at bleking ikke er skadelig dersom det gjøres på riktig måte. La alltid tannlegen eller tannpleieren bedømme situasjonen først. Overflatemissfarginger forårsaket av mat, drikke og sigaretter kan tannlege eller tannpleier fjerne med Airflow. Dersom misfargingen ligger dypere i tannen, kan bleking være løsningen.

Er det skadelig?

Bleking skal ta litt tid, og derfor bruker vi et skånsomt produkt som er snill mot tennene dine. Du velger om du ønsker å bleke i 30 minutter på dagtid eller over natten.

Hvordan velge riktig?

Det er mange som tilbyr ulike blekemetoder, både på nett, apotek osv. Det er lett å bli lurt, og det er ikke enkelt å bestemme seg for hvilket produkt man skal velge. Vi anbefaler en kontrollert bleking av dine tenner, med spesialtilpassede skinner og tilpasset blekegele. Det er viktig med god instruksjon og ikke minst oppfølging underveis i prosessen.

Dessverre er det mange som overbleker og bruker for store mengder med blekemiddel, og ikke minst for sterkt blekemiddel. Skal du bleke tennene dine – som skal være med deg hele livet – er det lurt å gå dit hvor kompetansen er. Husk at i Norge er det kun tannlegen som har lov å bruke tannblekemiddel.

Tannlege Stokke AS holder åpent mandag til fredag. I tillegg har vi kveldstimer på mandag og onsdag.

Vi tilbyr automatisk innkalling på sms etter hvor ofte du ønsker å gå til kontroll. Så slipper du å tenke på det.

  Velg behandler
  Tannlege Kai-Uwe GitterTannlege Franz GitterTannpleier Kristine KjeldbyTannpleier Aud Kristine Saugmann Deila

  TIMEBESTILLING / AVBESTILLING

  Timebestilling, endring av time og avbestilling må gjøres pr. telefon.

  ADRESSE

  Besøksadresse
  Frederik Stangsgt. 1 – 3160 Stokke

  Postadresse
  Postboks 84 – 3161 Stokke

  TELEFONNUMMER OG E-POST

  Tannlege Kai-Uwe Gitter - 45 41 01 58
  Tannpleier Kristine Kjeldby -  45 41 01 58

  Tannlege Franz Gitter – 33 36 46 06
  Tannpleier Aud Kristine S. Deila – 33 36 46 06

  Tannlege Kai-Uwe Gitter
  resepsjon@stokketann.no

  Tannpleier Kristine Kjeldby
  resepsjon@stokketann.no

  Tannlege Franz Gitter
  post@stokketann.no

  Tannpleier Aud Kristine Saugmann Deila
  post@stokketann.no